După o înfrângere și un egal, Romanul țintește primul succes al sezonului

0
1615

hcm roman fete 13-14HCM Roman dispută primul meci pe teren propriu al sezonului, joi de la ora 18:00, în direct pe Digisport. Adversară va fi SCM Craiova, formația lui Aurelian Roșca, care a cedat în prima etapă, în fața campioanei.

Florin Pera, antrenorul Romanului, își dorește un debut cu dreptul în fața propriilor suporteri. Deși fără victorie în primele două partide oficiale, Supercupa cu Baia Mare și deplasarea de la Cluj, HCM Roman a jucat bine și are prima șansă în duelul cu echipa din Bănie. „Sper să debutăm în fața propriilor suporter cu o victorie. Este primul meci acasă, dar nu este unul ușor, Craiova are jucătoare tinere, bune, muncitoare. Și noi venim după o perioadă bună, ne dorim să practicăm un joc bun și să obținem cele trei puncte. Fetele sunt motivate și mobilizate.”, ne-a declarat Florin Pera, tehnicianul romașcancelor.

SCM Craiova a cedat fără drept de apel în prima etapă, însă abordează meciul de joi cu o noutate în lot. Mădălina Zamfirescu a fost împrumutată de HCM Baia Mare la echipa lui Aurelian Roșca și va debuta mâine la noua sa echipă. „Cred că va fi un meci interesant. Echipa din Roman este favorită, având omogenitatea din sezonul trecut de partea ei, plus transferurile făcute în vara aceasta. Ne dorim să facem un joc bun, să jucăm mult peste ce am jucat cu Baia Mare. Sper ca tinerețea să fie atuul nostru în meciul de mâine.”, ne-a spus Aurelian Roșca.

Partida dintre HCM Roman și SCM Craiova va avea loc miercuri, de la ora 18:00.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY