Dupa Line Jorgensen, CSM Bucuresti a acontat-o si pe Maria Fisker

0
3012
maria fiskerCSM Bucuresti continua campania de achizitionare a jucatoarelor de super clasa. Dupa Line Jorgensen, gruparea din capitala si-a asigurat, din vara, serviciile unei alte daneze, Maria Fisker.

In legatura cu aceasta importanta mutare, tanara handbalista a marturisit: “La Bucuresti se contureaza un proiect foarte interesant, cu obiective inalte, dar care au toate premisele sa se concretizeze. Abia astept sa joc pentru CSM Bucuresti pentru ca aici se construieste o super echipa, din care sunt onorata ca voi face parte. Desigur, este un pas important in cariera mea, dar sunt incantata ca voi lucra cu un staff tehnic compus din Mette Klit si Jakob Vestergaard, doi tehnicieni pe care ii respect si care sunt sigura ca vor avea multe de spus in handbalul mondial.
Abia astept s-o revad si pe Cristina (n. Varzaru), alaturi de care am jucat la Viborg HK. Faptul ca voi evolua in aceeasi echipa cu niste campioane mondiale, vicecampioane europene sau olimpice ma obliga sa dau tot ce e mai bun din mine pe teren. Sunt convinsa ca publicul bucurestean ma va primi cu bratele deschise, pentru ca toti ne dorim acelasi lucru. Vrem sa construim o echipa puternica, vrem sa facem performanta atat pe plan intern, cat si pe plan international, si vrem sa oferim spectacol tuturor celor care ne apreciaza munca. Ma entuziasmeaza acest pas, Bucurestiul este un oras mare, un oras frumos, iar campionatul romanesc a fost mereu printre cele mai puternice din Europa. Stiu sigur ca vom reusi sa realizam lucruri frumoase aici, la CSM Bucuresti.”
Maria Fisker este nascuta pe 3 octombrie 1990, vine de la Vibork HK si evolueaza pe postul de extrema stanga. Este componenta a nationalei Danemarcei, alaturi de care a obtinut medalia de bronz la ultimul Campionat Mondial. De asemenea, aceasta a primit titlul de “Cea mai buna extrema stanga” la Campionatul Mondial 2013 si la Campionatul European 2014. Cu Viborg a castigat Liga Campionilor (2009), Cupa Cupelor EHF (2014), Cupa EHF (2010), titlul, Cupa si Supercupa in Danemarca.
sursa text: csmbucuresti.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY