După Chikovani, și Timofte ratează semifinala cu Dinamo!

0
2007

Misiunea lui Poli Timișoara în semifinala cu Dinamo se anunță a fi extrem de dificilă. După ce Irakli Chikovani a fost suspendat patru etape de către Comisia de Disciplină, a venit rândul lui Mihai Timofte să-și afle pedeapsa după cartonașul roșu primit în ultimul minut al meciului decisiv cu Steaua.

Extrema stângă a fost suspendată trei partide și nu va putea juca în meciul sau meciurile cu Dinamo din semifinală. Timofte și-a ispășit deja una din cele trei partide, în primul duel din penultimul act, pierdut de Poli cu 26-30. Misiunea bănățenilor va fi dificilă și în finala mică dacă Dinamo va merge în finală după două meciuri, atât Timofte, cât și Chikovani, urmând să absenteze în prima partidă în această situație.

Nici jucătorii Stelei nu au scăpat de sancțiuni. Ionuț Georgescu și Ghiță Irimescu au primit trei etape, respectiv două, după incidentele de la finalul meciului cu Timișoara. Georgescu mai are de privit din tribună două meciuri, el neevoluând în prima dispută cu Dunărea Călărași, de duminică.

sursă foto: Facebook Clubul de Handbal CSU Politehnica Timisoara

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY