Dunărea Călărași a transferat doi ex-sovietici și l-a readus pe Mihai Coveianu!

0
3904
Generated by IJG JPEG Library

După prezentarea antrenorului principal Caslav Dincic, AHC Dunărea Călărași a confirmat alte trei transferuri în vederea noului sezon. Doi dintre aceștia au evoluat în sezonul trecut al Ligii Campionilor, pentru Besiktas și Motor Zaporozhye.

Pe postul de portar la Dunărea Călărași va evolua rusul Nikolay Sorokin, un jucător în vârstă de 33 de ani. Sorokin vine de la Besiktas, pentru care a jucat două meciuri în Liga Campionilor în sezonul trecut, și a mai trecut prin carieră pe la Kaustik Volgograd, Motor Zaporozhye și Permskie Medvedi. Rusul are și cinci selecții în naționala țării sale.

Al doilea jucător anunțat de conducerea echipei călărășene este Kostyantyn Kurylenko, fostul component al Științei Bacău în sezonul 2011/2012. Ajuns la 36 de ani, Kurylenko a evoluat în ultimii ani pentru Motor Zaporozhye, de fiecare dată în cupele europene.

Totodată, la Dunărea va reveni Mihai Coveianu, un produs al Călărașiului, care în sezonul trecut s-a aflat la divizionara secundă ACS Atletico Alexandria.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY