Dunărea Călăraşi a mai făcut un pas spre play-off

1
4345

Dunărea Călăraşi rămâne în cursa pentru locul opt după succesul din partida cu CSM Focşani, 34-26. Băieţii lui Omer stau însă la mâna Energiei pentru a rămâne pe poziţe de play-off cu o etapă înaintea încheierii sezonului regulat.

Focşănenii au contat în meciul de la Călăraşi mai bine de o repriză. Chiar dacă Dunărea a avut un avantaj important pe parcursul primelor 30 de minute, oaspeţii nu au cedat şi s-au apropiat ameninţător pe tabelă. A fost 16-10 în minutul 25, după un gol semnat de Gurkovsky, dar finalul mitanului a aparţinut vizitatorilor, iar la pauză tabela indica 17-15.

Focşaniul chiar s-a apropiat la un gol, 18-17 şi 19-18, moment în care meciul s-a întrerupt deoarece lumina s-a stins. Pauza a fost bună pentru gazde, care s-au distanţat decisiv după ce partida a reînceput şi au obţinut în final victoria. 34-26 şi Dunărea urcă pe locul opt, până la ora meciului Energia-Minaur.

Results

TeamPrima reprizăRezultat final
AHC Dunărea Călărași1736
CSM Focșani1528

AHC Dunărea Călărași

CSM Focșani

1 COMMENT

  1. Nu mai stau la mana nimanui. A trecut Omer la practicile lui din trecut. Indirecte ….se va califica 100% in play off. Iar sluga lui mica de la Vaslui ii va face un mic “cadou”.

LEAVE A REPLY