Dumitru Muși caută întăriri cu cinci zile înaintea debutului în Liga Națională! Raluca Dăscălete va fi operată și va absenta cel puțin șase luni!

0
7190

Instalat pe banca tehnică a Sloboziei în urmă cu o lună de zile, Dumitru Muși încă este în căutarea unor nume noi în vederea completării lotului pentru sezonul 2016/2017.

În momentul de față, noul tehnician al echipei are un lot de 13 jucătoare, după ce colaborarea cu Oana Ionescu a încetat pe cale amiabilă, iar Raluca Dăscălete s-a accidentat grav la turneul amical de la Ploiești. De altfel, interul stânga se va opera zilele următoare la genunchiul drept, după ce a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate. „Încercăm să echilibrăm numeric și valoric lotul. Suntem descoperiți pe posturile de pivot, centru și inter stânga. Pentru noi este o mare pierdere Raluca Dăscălete, este o jucătoare cu dublu rol, care făcea și atac și apărare. Ne ajuta cât putea ea și putea destul de mult.”, ne-a declarat Dumitru Muși.

CSM Unirea Slobozia va întâlni pe CSM Roman în prima etapă, într-un meci ce va avea loc sâmbătă, de la ora 16:00, în direct pe TVR 1.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY