Duel extrem de interesant la Ploiești, în runda secundă: „Rezultatele dintre aceste formații vor fi foarte importante”

0
1150

csm ploiesi fete 15-16Etapa a doua programează un duel extrem de interesant, la Ploiești, în Sala „Olimpia”, între echipe ce au început cu dreptul această ediție de campionat și care au aspirații la un loc cât mai sus în clasament.

CSM Ploiești vine după un meci excelent în capitală, pe terenul Rapidului, unde s-a impus cu 46-29, după o repriză secundă fără greșeală. Prahovencele abordează această confruntare cu un moral foarte bun, antrenorul croat, Neven Hrupec, fiind convins că echipa sa poate câștiga acest duel. „Ne aşteaptă un meci dificil, în compania unei formaţii în formă, care a avut rezultate bune în meciurile amicale şi a început bine campionatul, câştigând în faţa Craiovei. Le-am văzut într-un meci amical din turneul de la Braşov, le-am urmărit şi la jocul cu Craiova şi cred eu că în urma analizei pe care am făcut-o vom fi pregătiţi să câştigăm această partidă. Am încredere în echipa mea că va face un joc bun şi se va impune.”, a declarat tehnicianul echipei, pentru site-ul oficial al clubului, csmploiesti.ro.

Brăila a debutat și ea cu un succes, 33-29 în fața Craiovei, o altă formație cu pretenții în acest sezon. Gruparea antrenată de Costică Buceschi a arătat bine în perioada de pregătire și în runda de debut a campionatului, dar antrenorul formației de pe Dunăre consideră că formația sa poate juca mai bine de atât. „Ploieștiul e o echipă cu jucătoare experimentate, atât din țară, cât și din străinătate. Vine după un rezultat bun de la Rapid și care în meciurile de pregătire s-a comportat foarte bine. Așa cum toată lumea știe campionatul se desfășoară altfel, fiecare încearcă să câștige acasă și din punctul acesta de vedere va fi un meci foarte greu. Și CSM Ploiești și noi, dar și alte echipe, vrem să evoluăm în viitorul sezon în cupele europene așa că rezultatele dintre aceste formații vor fi foarte importante. Mâine vom încerca să jucăm cât mai bine, să ne ridicăm la nivelul maxim dacă se poate. Și noi, și ele am schimbat și antrenorii pe lângă jucătoare și va trebui să mai treacă ceva timp pentru ca echipele să joace așa cum ne dorim.”, ne-a declarat Costică Buceschi înaintea duelului de la Ploiești. Băimăreanul a analizat prestația adversarelor de mâine din primul meci și a ajuns la concluzia că „au jucătoare cu experiență, au o talie foarte mare, e o echipă care știe să scoată maxim din greșelile adversarelor. Astea au fost punctele lor forte în prima etapă, dar niciun meci nu seamănă unul cu celălalt. Vom vedea mâine la ora jocului unde ne aflăm atât noi, cât și Ploieștiul.”, a încheiat Costică Buceschi.

La CSM Ploiești va reveni în lot Elena Șerban, cea care nu a putut fi utilizată în prima rundă, după ce a văzut cartonașul roșu în meciul de la Zalău, ultimul din stagiunea trecută. În aceste condiții, ambii antrenori vor avea întreg lotul la dispoziție. Meciul de mâine seară va fi arbitrat de Alexandru Blaş şi Marius Ghiorghişor (ambii din Bucureşti) şi îl va avea ca observator pe Gheorghe Bejinariu (Argeş). Accesul spectatorilor este liber.

sursă foto: csmploiesti.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY