Duel echilibrat în Sala „Traian”

0
1043

hcm rm valcea la sloboziaDupă înfrângerea din prima etapă, de la Slobozia, HCM Rm. Vâlcea vrea să bifeze primele puncte din noul sezon. Adversară este ”U” Alexandrion Cluj, formație ce a evoluat bine în prima runda, în care a pierdut însă două puncte pe finalul întâlnirii.

Meciul de la Vâlcea se anunță a fi unul extrem de interesant. Transferurile realizate în această vară au transformat echipa din Zăvoi din candidată la evitarea retrogradării într-o formație cu aspirații la un loc în play-off, însă primul meci a fost unul nereușit, 22-23 cu Slobozia, în deplasare. Vâlcencele vor să dea uitării însă acel meci și să bifeze primul succes stagional. „Clujul este o echipă bună, joacă de mult timp împreună, deci ne va aștepta un meci greu. Mă aștept ca echipa să-și revină, să uite ce a fost la Slobozia și fetele să elimine greșelile individuale din primul meci. Clujul este o echipă cunoscută, aleargă foarte mult, dar depinde mult de forma lui Senocico. Diferența în acest meci cred ca o va face poarta.”, ne-a declarat Toma Pleșa, președintele echipei din Vâlcea. Pentru partida de mâine, Dumitru Muși nu se va putea baza pe Daria Ilina (deget fracturat), Diana Predoi (probleme la picior) și Lia Sîntămărean (probleme la genunchi, posibil să se opereze).

”U” Alexandrion Cluj vine după o remiză cu HCM Roman, 29-29, în care s-a văzut egalată cu câteva secunde înainte de final. Ardelencele se deplasează la Vâlcea cu gândul la toate cele trei puncte puse în joc, chiar dacă misiunea va fi dificilă. „Ne așteaptă un meci greu, Vâlcea este o echipă mult schimbată față de sezonul trecut, cu un antrenor cu foarte multă experiență. Au pierdut în prima etapă la Slobozia și cu siguranță își doresc să recupereze punctele pierdute acolo. Noi venim după un meci bun cu Romanul, ne-am revenit fizic și mergem să luăm toate cele trei puncte.”, ne-a spus Cosmin Sălăjan, directorul sportiv al lui ”U” Alexandrion. Cu excepția Cristinei Enache, accidentată în finalul sezonului trecut, Ioan-Ani Senocico are tot lotul valid.

Partida dintre HCM Rm. Vâlcea și ”U” Alexandrion Cluj va avea loc miercuri, cu începere de la ora 18:00.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY