Duel de foc pentru Craiova, șansă la tragerea la sorți pentru Zalău!

0
8222

Tragerea la sorți n-a fost una cu noroc pentru SCM Craiova, dar cu șansă pentru HC Zalău. Gruparea din Bănie va întâlni cel mai greu adversar posibil din prima urnă valorică, Lada Togliatti, în timp ce fetele lui Gheorghe Tadici vor întâlni pentru a doua oară în acest sezon o reprezentantă a Turciei.

SCM Craiova n-a avut deloc șansă, în condițiile în care va da piept cu Lada Togliatti, una din favoritele la câștigarea trofeului. De altfel, Lada are un parcurs fantastic în acest sezon, cu doar două înfrângeri, 29-30 cu Astrahanocka și 21-30 cu Vipers Kristiansand, și victorie cu Rostov Don, 31-24!

În schimb, HC Zalău a avut șansă la tragerea la sorți, urmând să întâlnească reprezentanta Turciei, Kastamonu. Campioana Turciei are și ea un parcursul impresionant până acum, fiind pe doi în campionatul intern, cu șase puncte peste Ankara, echipă pe care Zalău a eliminat-o în preliminarii, și victorii cu Gdynia (27-26 și 28-25), Viborg (28-26 și 28-15) și Byasen (30-28).

Tot astăzi a avut loc și tragerea la sorți a semifinalelor, iar cele două reprezentante ale României se pot întâlni în penultimul act, în cazul în care vor câștiga disputele din sferturi. Meciurile din sferturi vor avea loc pe 3/4 martie, la Craiova și Zalău, respectiv 10/11 martie, în deplasare.

Programul sferturilor:
SCM Craiova-Lada Togliatti
Vipers Kristiansand-Brest Bretagne
Viborg-Larvik
HC Zalău-Kastamonu

Programul semifinalelor:
HC Zalău/Kastamonu-SCM Craiova/Lada Togliatti
Viborg/Larvik-Vipers/Brest

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY