Duel bucureștean în Sala „Rapid”

0
939

csmb-odorhei 14-15Etapa a 11-a a Ligii Naționale masculine propune un duel 100% bucureștean, între CSM și Steaua, două formații care s-au întâlnit și în sezonul trecut de șase ori. Spre deosebire de sezonul precedent, CSM pleacă de data aceasta cu prima șansă.

Evoluțiile din începutul sezonului dau CSM-ul drept favorită în duelul cu Steaua din această seară, însă oaspeții din această seară au demonstrat în ultimele două etape că pot câștiga în fața oricui. Așadar, cel mai probabil va fi un meci deschis oricărui rezultat și caracterizat de Bogdan Vasiliu, managerul CSM-ului, unul foarte dificil. „Este un meci foarte dificil. Calculele hârtiei ne indică drept favoriți, însă este un meci foarte greu. Ne dorim victoria și vrem să ne menținem în partea de sus a clasamentului.”, ne-a spus Bogdan Vasiliu înaintea partidei.

CSM București se afla într-o formă sportivă foarte bună înaintea pauzei cauzate de acțiunea naționalei, având trei victorii și un egal în ultimele patru partide din campionat. „Vom vedea diseară dacă pauza ne-a scos din ritm.”, a completat Bogdan Vasiliu. Pentru partida din această seară, Bozo Rudic și Ovidiu Mihăilă nu se vor putea baza pe Alexandru Dimache și Robert Militaru, ambii accidentați.

Meciul dintre CSM București și CSA Steaua București va avea loc vineri, de la ora 20:00, în Sala „Rapid” și va fi transmisă de Digisport. Intrarea este liberă.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY