Dragoș Oprea, despre transferul la Dinamo: „Sunt foarte multe lucruri pozitive care m-au atras”

0
1222

dragos oprea goppingenDupă o viață petrecută în Germania, Dragoș Oprea s-a decis să vină în orașul în care s-a născut, pentru a îmbrăca tricoul lui Dinamo. Momentan, extrema stângă se află la Goppingen, echipă cu care se pregătește atâta timp cât noua sa formație își desfășoară turneul de pregătire din Germania.

Dragoș Oprea nu a semnat încă înțelegerea cu Dinamo și acesta este motivul pentru care nu va putea juca pentru noua sa formație în turneul de pregătire pe care-l susține în Germania. Fiind cetățean german, jucătorul de 33 de ani nu poate evolua pentru o echipă, fie și într-un meci amical, dacă nu se află sub contract, iar din această cauză a preferat să se întoarcă la Goppingen, cu acordul clubului german, pentru a se pregăti în perioada în care Dinamo dispută meciurile de verificare și pentru a nu rămâne singur la București.

Legat de transferul la Dinamo, Dragoș Oprea se declară încântat și faptul că va evolua în Cupa EHF în noul sezon îl motivează suplimentar. „Am avut câteva discuții cu domnul Georgescu, aveam informații și de la jucătorii cu care m-am întâlnit la echipa națională despre cum merge treaba la Dinamo și ce proiect vrea să formeze. Anul trecut au luat locul trei și acum vor să facă un pas mai sus. Chestia asta m-a atras și m-a făcut să merg acolo. Vreau să joc la nivel înalt, mă bucură treaba că jucăm în Cupa EHF, sunt foarte multe lucruri pozitive care m-au atras.”, ne-a spus Dragoș Oprea, care a ținut să menționeze că nu a pus accent pe suma pe care o va încasa pe durata contractului său cu Dinamo, așa cum s-a vehiculat în țară. „Chestia asta pentru mine nu este foarte importantă. Bineînțeles, face parte din contractul sportivului, dar pentru mine nu este tot timpul cea mai importantă treabă.”, a completat extrema născută la București.

Dragoș Oprea a sosit la Dinamo în această vară de la Frisch Auf Goppingen, după ce a evoluat timp de 13 ani pentru gruparea germană.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY