Dragan Adzic își asumă responsabilitatea pentru eșecul de la Rio: „Motivația nu poate fi pusă la îndoială din nou, dar toate celelalte lucruri depind de mine!”

0
5801

Muntenegru a dezamăgit crunt la Olimpiada de la Rio, aflându-se pe ultimul loc în grupa A după trei partide, fără niciun punct acumulat și doar cu șanse teoretice la calificarea în sferturi. Acest insucces vine după ce Popovic și compania cuceriseră medalia de argint la Olimpiada din 2012, iar în acest an ținteau aurul.

Dragan Adzic, antrenorul echipei, și-a asumat responsabilitatea pentru eșecul de la Rio și afirmă că este vina lui pentru aceste rezultate. „Nu știu de ce am fost sub presiune. Nu am atins nivelul optim pentru o astfel de competiție. Motivația nu poate fi pusă la îndoială din nou, dar toate celelalte lucruri depind de mine. Întreaga responsabilitate este a mea, a antrenorului, cel care conduce pregătirea și face selecția. Sunt trist pentru fete, pentru că știu cât de importantă este competiția pentru ele.”, a declarat Dragan Adzic, potrivit handball-planet.com.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY