Dispare HCM Constanța ?

2
1584

nurhan aliHCM Constanţa se află în pericol de destrămare! Situaţia critică în care se află gruparea campioană a fost subiectul conferinţei de presă susţinută, în urmă cu puţin timp, de către conducerea clubului de la malul mării. Directorul executiv Nurhan Ali a declarat că este cea mai grea situaţie din istoria recentă a clubului şi că toate speranţele stau într-o decizie favorabilă din partea Curţii de Conturi, care să fie de acord cu deblocarea fondurilor destinate de către Consiliul Judeţean Constanţa sprijinirii echipei masculine de handbal a Constanţei.

În luna martie a acestui an, CJC a aprobat prin hotărâre de consiliu finanţarea echipei cu suma de aproximativ 4 milioane de lei, însă Curtea de Conturi a blocat această sumă, fiind contestată modalitatea de acordare a banilor. În aceste condiţii, clubul a intrat în blocaj financiar şi există pericolul ca echipa să se destrame. Nurhan Ali a declarat că va face un apel la Curtea de Conturi, dar şi la Ministerul Finanţelor, astfel încât situaţia să fie deblocată.

Prezent la conferinţa de presă, preşedintele Federaţiei Române de handbal, Alexandru Dedu, a declarat că va întreprinde toate demersurile posibile, din funcţia pe care o are, pentru a încerca deblocarea acestei situaţii. „Voi sprijini acest demers cu tot ce tine de mine!“, a declarat Dedu.

sursă text: www.sportsudest.ro

2 COMMENTS

  1. Va doresc sa aveti soarta UCM Resita.V-ati bucurat atunci si ati luat jucatori de la noi! Va tremurau pantalonasii de frica echipei pe care o alcatuise Resita.
    De altfel,voi cei supranumiti supercampionii Romaniei,ati fost ciuca batailor in Liga Campionilor.
    Adio!

LEAVE A REPLY