Dinamo vrea să strice sărbătoarea Timișoarei

0
1129

dinamo-poli 14-15Meciul dintre Poli Timișoara și Dinamo, din această seară, este unul special pentru bănățeni, care sărbătoresc 93 de ani de la înființare. „Câinii” vor însă să strice sărbătoarea bănățenilor și să plece cu toate punctele de pe Bega.

Victorioasă în tur cu 26-24, Dinamo vrea să se impună din nou la Timișoara, așa cum a făcut-o și în sezonul trecut, chiar dacă Ion Mocanu nu îi va avea la dispoziție pe Vrankovic, Rydergard și Ragot, toți trei accidentați. „E un meci foarte greu, întâlnim o echipă care poate bate pe oricine, dar și poate pierde cu oricine. Mergem cu gândul de a câștiga, din păcate nu vom alinia cea mai bună echipă, Vrankovic, Rydergard și, mai nou, Ragot, au rămas acasă. Vrem să luăm cele trei puncte pentru a reuși ce ne-am propus, să mergem în partea de sus a clasamentului, pentru că dacă vom merge în jos ne vor ajunge și alte echipe din urmă și ne va fi greu în play-off.”, este de părere Daniel Georgescu, președintele de onoare al clubului Dinamo.

Dinamo încă n-a trecut peste eșecul din derby-ul cu Steaua, dar starea de spirit este din ce în ce mai bună, mai ales după victoria cu Știința Bacău din Cupa României. „După meciul prost cu Steaua, am văzut un reviriment cu Bacăul. Nici ei nu știu cum au pierdut meciul cu Steaua, au spus că dacă mai joacă de 10 ori cu ei, de 11 câștigă. Străinii nu au știut ce înseamnă un derby, au învățat abia după meci după ce au văzut măsurile luate. Sunt încrezători, vor să câștige tot pentru a nu avea banii blocați.”, a concluzionat Daniel Georgescu, care a ținut să le facă și o urare rivalilor din această seară: „Vor avea o sărbătoare, împlinesc 93 de ani de la înființare, le urez la mulți ani și viață lungă pe această cale.”

Partida dintre Poli Timișoara și Dinamo București va avea loc joi, de la ora 18:00, la Timișoara. În tur, Dinamo s-a impus cu 26-24.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY