Dinamo transferă patru străini

0
2036

ibrahima diaw psgDinamo își va schimba și ea înfățișarea din sezonul viitor. Potrivit presei din Franța, Sebastian Bota va avea la dispoziție patru jucători din străinătate, unul dintre ei venind chiar de la PSG Handball, fosta campioană din Hexagon !

Hand-planet.com anunță faptul că la Dinamo vor ajunge patru jucători străini. Cel mai important nume este cel al lui Ibrahima Diaw, un francez de 34 de ani, care a îmbrăcat în sezonul trecut tricoul lui PSG Handball, fosta campioană a Franței. Diaw evoluează pe postul de inter stânga și a înscris de șapte ori în sezonul trecut al Ligii Campionilor.

Tot din Franța, dar de la Dijon, vine croatul Jakov Vrankovic, un inter dreapta de 21 de ani. Vrankovic a înscris de 40 de ori în sezonul trecut al primii ligi franceze, având un procentaj de reușită de 56%.

Pe postul de coordonator de joc, Dinamo l-a acontat pe Pierre-Yves Ragot, un francez de 28 de ani, care a evoluat în sezonul trecut în Austria, la Union Leoban, formație ce a evitat în ultima etapă retrogradarea. În trecut, Ragot a jucat pentru Billiere (Franța) și Helvetia Anaitasuna și s-a remarcat la ambele echipe.

De asemenea, la Dinamo va ajunge și un sârb, Davor Taskovic, care a evoluat în ultimele trei sezoane la campioana Greciei, AC Diomidis Argous. Taskovic nu a înscris însă niciun gol în ultimele două sezoane ale Ligii Campionilor pentru echipa sa de club, în care Diomidis a evoluat în preliminarii.

Pe lângă cei patru, la Dinamo au sosit Ionuț Irimuș și Alexandru Asoltanei.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY