Dinamo strică sărbătoarea timișoreană

0
1065

poli-dinamo 14-15La 93 de ani de la înființare, Poli n-a reușit să facă fanilor un cadou frumos: victoria în fața lui Dinamo. Deplasată fără trei jucători pe Bega, „câinii” s-au impus cu 31-27, într-un meci controlat autoritar din minutul 25.

Susținută de o numeroasă galerie, Poli n-a putut face față lui Dinamo, o formație aflată cu cuțitul la os, ce avea nevoie de un succes pentru a nu pierde contactul cu primele clasate. Iar oaspeții au început bine, conducând cu 3-0 în debut de meci, dar un avantaj risipit rapid. Bănățenii au revenit și au egalat la 5, iar echilibrul s-a menținut până în finalul reprizei. De la 9-9, Dinamo a înscris de cinci ori consecutiv până la pauză, reducând galeria polistă la tăcere.

În partea a doua, Dinamo și-a menținut avantajul obținut, ajutată și de paradele lui Irimuș, care a terminat meciul cu 16 intervenții. Bucureștenii s-au dus la șapte goluri în debutul actului secund, iar până la final au rămas și fără Răpciugă și Manea, ambii primind cartonașe roșii în urma a câte trei eliminări. Poli nu s-a putut apropia pe tabelă decât la trei goluri, 25-28, cu patru minute înainte de final, astfel că Dinamo bifează al patrulea succes consecutiv în fața Timișoarei în meciurile oficiale.

Poli Timișoara-Dinamo București 27-31 (9-14)
Poli Timișoara: Irimescu 7 goluri, Chikovani 5, Fenici 4, Grigoraș 3, Halcă 3, Păiuș 2, Leordean 2, Santeiu 1
Dinamo București: Șandru 9 goluri, Manea 4, Răpciugă 3, Chiruț 2, Nițu 2, Savenco 2, Băluț 2, Diaw 2, Sandrk 2, Mironescu 1, Mocanu 1, Asoltanei 1

sursă foto: sporttim.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY