Dinamo și-a luat revanșa în fața Călărașiului

0
2318

La mai puțin de o săptămână de la meciul din Cupă, Dinamo București și Dunărea Călărași s-au întâlnit din nou, de data aceasta în capitală. „Câinii” și-au luat revanșa, destul de categoric, 37-30, victoria nefiind pusă în pericol în niciun moment.

Dinamo a făcut un joc mult mai bun față de cel din Cupă, dar a și profitat de multele greșeli ale adversarilor. În primul rând, dinamoviștii l-au anihilat perfect pe principalul om al Dunării, Alin Șania, care nu a marcat în această seară!

Chiar dacă elevii lui Aihan Omer au început bine și au condus cu 3-1, Dinamo n-a avut probleme în a se impune. Gazdele au întors rapid scorul, s-au desprins la 5-3 și din acel moment jocul a curs într-o singură direcție, în condițiile în care Aihan Omer a folosit două time-out-uri în primele 20 de minute. Cu Șandru în formă bună, Dinamo a punctat inclusiv în situație de patru contra șase și până la pauză s-a desprins la 18-11.

Dinamoviștii au continuat să se desprindă și în startul părții a doua. S-a făcut 23-12 în doar patru minute de la reluare și zarurile erau aruncate. Gazdele au luat piciorul de pe accelerație și Călărașiul s-a apropiat astfel pe tabelă, ajungând până la minus cinci pe tabelă, 35-30, cu un minut înaintea finalului. Vrankovic și Cîmpan au închis tabela, marcând în ultimele secunde, iar Dinamo își ia astfel revanșa pentru înfrângerea din Cupa României.

Kumogorodsky și Mousavi au terminat meciul în tribună

Partida a fost una tensionată, în ciuda faptului că Dinamo a rezolvat destul de rapid soarta meciului. În minutul 34, Oleg Kumogorodsky a văzut cartonașul roșu după ce l-a lovit fără minge pe Mousavi, iar iranianul a terminat, la rândul lui, partida în tribună, după un fault dur asupra lui Zacaciurin, în minutul 45.

Results

TeamPrima reprizăRezultat final
Dinamo București1837
AHC Dunărea Călărași1130

AHC Dunărea Călărași

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY