Dinamo sau Energia, adversar din Grecia în turul secund al Cupei EHF. CSM București, debut împotriva vicecampioanei Austriei în cupele europene

0
1292

csmb-energia 14-15 campionatDupă ce se vor întâlni în meci direct în primul tur preliminar, Dinamo București sau Energia Pandurii Tg. Jiu vor avea un adversar accesibil în turul al doilea. În schimb, CSM București va avea o misiune mult mai grea, urmând să întâlnească vicecampioana Austriei la debutul în cupele europene.

Câștigătoarea dintre Dinamo București și Energia Pandurii Tg. Jiu va evolua în turul al doilea împotriva grecilor de la A.C. Diomidis Argous, primul meci urmând să se dispute în deplasare. Diomidis Argous a pierdut finala campionatului cu PAOK Salonic și a câștigat în sezonul 2011/2012 Cupa Challenge, la limită, după o finală Wacker Thun.

Tot în turul secund va evolua și CSM București, vicecampioana României, care va debuta astfel în cupele europene. Bucureștenii vor întâlni pe Bregenz Handball, multiplă campioană a Austriei, fără performanțe notabile însă în cupele europene. CSM va disputa primul meci acasă, în Sala „Polivalentă” din București.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY