Dinamo revine pe primul loc, Odorheiul câștigă la Călărași! Victorie cu mari emoții pentru Poli, Constanța s-a impus la Vaslui! Focșani învinge clar Reșița!

0
3806

Etapa a șaptea a continuat astăzi cu rezultate surprinzătoare! Dinamo, Poli și Odorhei au câștigat la limită, în timp ce CSM Focșani și Dobrogea Sud Constanța au obținut și ele toate punctele.

Obosită și relaxată, campioana a avut de tras în disputa cu CSU Suceava de pe teren propriu, pe care a câștigat-o totuși la limită. Dinamo a apăsat pe accelerație la 22-22 și s-a desprins pe tabelă, iar scorul s-a strâns pe final, când oaspeții au marcat ultimele două goluri.

Mult mai greu s-a impus Timișoara la Satu Mare, 23-22. Gazdele, pentru care n-a jucat Dinescu, au condus cu 18-12 și au avut șansa de a scoate o remiză, însă Lazic a irosit o aruncare de la șapte metri. Poli a văzut trei cartonașe roșii, Santeiu (trei eliminări), Lasica și Lazarov. Extrema dreaptă a primit cartonașul roșu cu opt secunde înainte de final, la un fault care a dus și la aruncarea de la șapte metri ratată de Lazic, în timp ce Lazarov a fost penalizat după ce meciul s-a încheiat!

Tot la limită s-a impus și HC Odorhei, într-un meci mult mai dificil, la Călărași. Harghitenii au avut o defensivă solidă și un portar în mare formă, Da Rosa, și a plecat cu toate punctele de pe Dunăre. Din păcate pentru gazde, Mihai Timofte, aflat la debut, s-a accidentat din nou la umărul drept și a părăsit terenul de joc în prima repriză.

Cea mai clară victorie a etapei a venit din partea Focșaniului. Formația lui Viorel Ciubotaru, în continuare în tribune după cartonașul roșu văzut în disputa cu Turda, s-a impus cu 27-20 în fața unei formații ce se află la a treia înfrângere categorică pe teren străin. Robert Năstăsie a fost principalul marcator al disputei, cu 10 goluri.

La Vaslui, Dobrogea Sud Constanța a câștigat cu 26-24, la capătul unei dispute după care oficialii gazdelor au acuzat arbitrajul. Prima repriză a fost echilibrată, 12-12, după care oaspeții au pus stăpânire pe meci și s-au aflat în permanență la conducere, până la final.

Etapa se încheie mâine, cu partida CSA Steaua-CSM Făgăraș, transmisă de la ora 16:00 pe TVR 2. Rezultatele etapei (click pe rezultat pentru caseta tehnică):

sursă foto: Facebook Clubul de Handbal CSU Politehnica Timisoara

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY