Dinamo, prima finalistă! „Câinii” ajung la opt victorii consecutive în fața Timișoarei!

0
1920

Dinamo București a încheiat conturile în semifinala cu Poli Timișoara după două partide. Din nou elevii lui Eliodor Voica s-au impus la patru lungimi, la fel ca și în prima partidă, 32-28 de data aceasta.

Și din nou Timișoara nu a putut ține pasul pe întreaga durată a partidei. Pero Milosevic a fost nevoit să improvizeze din nou la linia de nouă metri, însă Dinamo se impune meritat la final și victoria nu poate fi pusă la îndoială.

Primele 20 de minute au aparținut oaspeților, dar au finalul reprizei a fost mai bun pentru Timișoara. Daskaloski a avut momente bune, blocând câteva situații de unu la unu, printre care și o aruncare de la șapte metri, iar Poli a trecut la conducere. A fost 14-12 la pauză, pentru ca încă 15 minute din actul secund bănățenii să se afle în avantaj. Apoi, Dinamo a început să preia inițiativa, profitând și de faptul că Timișoara nu a mai avut suflul necesar, și a forțat atât cât a fost nevoie pentru victoria decisivă. „Câinii” au avut și șase goluri pe final, 25-31, pentru ca partida să se încheie cu scorul de 32-28. De asemenea, trebuie remarcată prestația lui Irimuș din partea a doua a meciului, care și-a trecut în cont inclusiv trei aruncări de la șapte metri apărate.

Dinamo merge astfel în finala pe care a ratat-o de puțin în sezonul trecut și își așteaptă adversara din ultimul act, ce se va decide luni, dintre CSM București și Potaissa Turda.

sursă foto: Facebook Dinamo București Handbal Club

Results

TeamPrima reprizăRezultat final
SCM Politehnica Timișoara1428
Dinamo București1232

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY