Dinamo mai face un transfer important! Octavian Bizău, următoarea țintă

0
1401

Campioana României la handbal face o nouă mutare cu bătaie lungă. Tudor Botea (22 de ani), unul dintre cei mai valoroși tineri jucători din țară și component al naționalei de seniori, a semnat un contract pe doi ani cu Dinamo. Tudor Botea a jucat în ultimii ani la Minaur Baia Mare.

Managementul echipei masculine de handbal a perfectat al patrulea transfer în vederea noului sezon competițional. Ca și ceilalți trei jucători anunțați anterior (Valentin Ghionea, Andras Szasz, Javier Humet), și ultimul sosit e croit pe același tipar: handbalist român, de mare valoare. În plus, cu o mare perspectivă de viitor.

Tudor Botea este fiul unui cunoscut voleibalist român, Marius Botea, și a fost format la Academia Minaur Baia Mare. Multiplu campion național la juniori, tânărul jucător născut pe 07 iulie 1997 a fost promovat în prima echipă a Minaurului în 2017.

În vara anului trecut a fost convocat în premieră la echipa națională, fiind una dintre frumoasele surprize ale turneului preliminar de calificare pentru Campionatul Mondial, desfășurat la începutul anului la Benevento (Italia). La ultimele două jocuri disputate, cu Kosovo și Italia, el a răsplătit încrederea selecționerului Rareș Fortuneanu cu o ploaie de goluri, fiind principalul marcator al naționalei, cu 7, respectiv 8 reușite.

Managementul echipei mai are de definitivat un singur transfer pentru noua campanie, jucătorul dorit fiind un alt tânăr valoros, Octavian Bizău.

sursă: csdinamo.eu

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY