Dinamo își arată colții încă din start: „Am văzut dorință în rândul băieților”

0
4046

Victorioasă în Supercupă, Dinamo București a trecut din nou de Constanța, de data aceasta în prima partidă din Liga Națională. Campioana s-a impus cu 30-24 (17-10), la capătul unui meci în care nu a lăsat nicio șansă deținătoarei Cupei României.

Ștefan Constantin se arată mulțumit de victoria obținută miercuri seară la Constanța și a subliniat determinarea cu care elevii săi au evoluat. De asemenea, tehnicianul campioanei a ținut să evidențieze revenirea lui Mousavi în echipă. „Am venit la Constanța să câștigăm. Este o victorie meritată și muncită. Echipa a fost mai motivată ca în meciul din Supercupă, am avut câteva discuții cu băieții vis-a-vis de pregătirea meciului și am văzut dorință în rândul lor. Azi am avut o defensivă foarte compactă, mă bucur că a intrat cu un mare plus pentru noi și Mousavi, în centrul apărării. A format, alături de Savenco, un bloc central foarte bun. De acum însă ne gândim doar la meciul cu Elverum, din Liga Campionilor. Jucătorii sunt motivați pentru a performa în cupele europene și îmi doresc să avem aceeași atitudine în meciul de miercuri”, ne-a declarat Ștefan Constantin.

În continuare, singurul absent al lui Dinamo este portarul Saied Heidarirad, cel care a contribuit decisiv la cucerirea titlului în sezonul trecut. Acesta se află momentan în Iran, fiind reținut de autorități în armată, însă a dat asigurări că se va întoarce la echipă. „Heidarirad este un jucător foarte important pentru noi. Chiar ieri am discutat cu el, a zis că se va întoarce la echipă, dar nu a dat un termen. Sper să vină cât mai repede lângă colegii lui și sunt sigur că, așa cum aportul lui Mousavi s-a văzut în joc, se va simți și prezența lui Heidarirad”, a afirmat Ștefan Constantin.

Următorul meci al lui Dinamo este programat miercuri, de la ora 19:30, pe teren propriu, în Liga Campionilor, în compania lui Elverum.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY