Dinamo învinge categoric pe Minaur în primul meci al semifinalei

0
1223

minaur-dinamo 14-15 cupaDinamo București a început semifinala cu Minaur cu o victorie concludentă, 30-26, la capătul unei partide dominată autoritar. Seria se mută însă la Baia Mare, pentru cel puțin încă un meci.

După câte trei meciuri solicitante în sferturi, Dinamo și Minaur s-au întâlnit duminică seară, la București, pentru primul meci din semifinale. Surprinzător, bucureștenii s-au impus fără probleme, fiind echipa net superioară.

Echipa lui Constantin Ștefan a început perfect meciul și a înscris primele trei goluri ale partidei, prima reușită a oaspeților venind abia în minutul 7, prin Eklemovic. În continuare însă jocul a curs într-o singură direcție, Șandru mărind diferența la cinci goluri la jumătatea reprizei, iar până la încheierea actului Dinamo s-a desprins la opt goluri.

Jocul bun al lui Dinamo a continuat și de la reluare. Mironescu a stabilit cea mai mare diferență a partidei, de zece goluri, 21-11, rezolvând practic soarta primei partide a semifinalei. Minaur a reușit să se apropie, cu ajutorul paradelor lui Pop, ajungând la minus trei pe tabelă cu trei minute înainte de final, dar n-a avut forța necesară pentru a egala. 30-26 la finalul celor 60 de minute, iar joi se va disputa partida a doua, la Baia Mare, de la ora 18:00.

Dinamo București-HCM Minaur Baia Mare 30-26 (17-9)
Dinamo București: Makaria, Fuică, Irimuș (portari), Ragot 9 goluri (1 din 7m), Mironescu 6, Sandrk 3, Mocanu 3, Vrankovic 3, Diaw 2, Șandru 2, Răpciugă 1, Asoltanei 1, Chiruț, Manea, Băluț, Nițu
HCM Minaur: Pop, Tatai (portari), Pribanic 6 goluri, Sadoveac 6 (2 din 7m), Stegavik 4, Sabou 3 (1 din 7m), Grasu 2, Mihai 2, Marta 1, Eklemovic 1, Bera 1, Bușecan, Fotache, Milas
Aruncări de la 7m: 2/1, respectiv 5/3
Eliminări: 3 x 2 min., respectiv 1 x 2 min.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY