Dinamo, în control total la Călărași

0
1434

dinamo-calarasi 14-15 playoffEchipa lui Eliodor Voica și Sebastian Bota s-a impus pe terenul Călărașiului, scor 28-26, într-un meci din etapa a cincea a Ligii Naționale. „Câinii” au dominat meciul în totalitate, aflându-se la conducere de la început până la sfârșit.

Dunărea a făcut un nou meci slab pe faza ofensivă, după cel de la Reșița. Elevii lui Aihan Omer au vândut ușor multe mingi, iar Dinamo a taxat aceste greșeli la maxim. Primul sfert de oră i-a aparținut croatului Vrankovic, care a înscris de șase ori, fiind decisiv în desprinderea rapidă a lui Dinamo: 2-9. La acest scor, Aihan Omer solicitase deja al doilea timp de odihnă (minutul 13), iar din acel moment călărășenii au început să joace mai bine. Până la pauză diferența s-a micșorat, fiind de trei goluri la finalul primelor 30 de minute, după ce și alb-roșii au scăzut puțin ritmul.

Jocul s-a transformat în unul de luptă în partea a doua, iar Dinamo a fost echipa care a greșit mai puțin per-total. Dunărea s-a apropiat la două lungimi, 16-18 și 17-19, dar nu a profitat de șase minute de superioritate avute. Același Vrankovic a adus liniștea oaspeților, servit excelent de Ragot (20-25), și până la final echipa de pe Borcea nu a putut decât să limiteze proporțiile scorului. Dinamo ajunge la patru victorii în acest sezon și este la egalitate cu Steaua București și HC Adrian Petrea în clasament și la două puncte în urma Odorheiului și a CSM-ului.

AHC Dunărea Călărași-Dinamo București 26-28 (12-15)
AHC Dunărea Călărași: Erhan, Brazhnyk, Andrei (portari), Gavriloaia 5 goluri (1 din 7m), Nicolae 4, Carali 4, Mateaș 3, Bulov 3, Zacaciurin 2, Șania 2, M. Ignat 1, Gurkovsky 1, Mitrea, S. Ignat, Yuzbabenko
Dinamo București: Irimuș (portar), Vrankovic 10 goluri, Diaw 4, Ragot 3, Mousavi 3, Milasevic 2, Mironescu 2, Băluț 1, Cîmpan 1, Mocanu 1, Asoltanei, Savenco, Vancea
Aruncări de la 7m: 1/1, respectiv 0/0
Eliminări: 2 x 2 min., respectiv 6 x 2 min.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY