Dinamo completează tabloul semifinalelor!

0
1658

Dinamo București este ultima echipă calificată în semifinalele Ligii Zimbrilor, după victoria de duminică, 31-28 (14-16) cu HC Dobrogea Constanța, din meciul decisiv al seriei din sferturile de finală. Campioana o va întâlni pe Potaissa Turda în semifinale, primul meci fiind programat joi, de la ora 17:30.

A fost un meci total diferit față de primele două, când, pe rând, Dinamo și Constanța s-au impus categoric. Disputa de duminică a fost mult mai echilibrată și, cu siguranță, una din cele mai frumoase din acest sezon.

Și am avut ceva mai mult de 20 de minute echilibrate în Sala „Dinamo”. S-a mers cap la cap, însă senzația a fost că oaspeții dețin controlul, profitând și de faptul că apărarea gazdelor n-a funcționat la parametri maximi. Apoi, pe fondul unei superiorități, Constanța s-a desprins la 15-12 și 16-13, dar a intrat la cabine cu 16-14, ratând un pozițional în secundele de final.

Dinamo a egalat la 20 în startul părții a doua, apoi a venit golul lui Nikolic pentru 20-21 și o ripostă la un fault al lui Mousavi, pentru care pivotul Constanței a văzut cartonașul roșu. Profitând de acea superioritate, „câinii” au revenit în avantaj, 22-21, însă soarta meciului s-a decis în ultimele cinci minute. Heidarirad și-a intrat în rol, a avut intervenții importante în final de meci, în timp ce Vujovic n-a găsit drumul către gol, aruncând peste poarta, în situație de 1 la 1, la 27-26. Iar Dinamo n-a iertat, s-a distanțat la 29-26 și 31-27 pe tabelă și a rezolvat soarta calificării.

În semifinale, Dinamo o întâlnește pe Potaissa Turda, primul meci fiind programat joi, de la ora 17:30, în direct pe TVR.

Click pe scor pentru marcatori:

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY