Dinamo câștigă la Turda după o repriză secundă perfectă!

0
7834

Poate cel mai așteptat duel al etapei a doua s-a consumat joi seară, la Turda, între Potaissa și Dinamo București. „Câinii” s-au impus cu 36-31 (15-19), dar au avut prestații diametral opuse în cele două reprize.

Primele 30 de minute au avut Turda în prim-plan, care s-a desprins nesperat de repede pe tabelă. Având o apărare avansată ce a recuperat foarte multe mingi în primele cinci minute, gazdele s-au desprins la 4-0 și 7-1, l-au forțat pe Eliodor Voica să ceară un prim timp de odihnă în minutul 3, și și-au continuat evoluția fără greșeală în plan ofensiv, însă și în fața unei defensive aproape inexistente. Turda a intrat la cabine cu un avantaj de patru lungimi, 19-15, doar că pauza a venit la timp pentru campioni care au etalat un alt joc în partea a doua.

Defensiva a funcționat din ce în ce mai bine pentru Dinamo, iar Irimuș a fost și el mai sigur între buturi. Diferența de la pauză a fost anulată în doar opt minute, iar după ce Capotă a dus pe Dinamo în avantaj, jocul a curs lin spre victoria acesteia. „Câinii” au ajuns și la +6 pe tabelă, 31-25, și au terminat partida cu un succes important, 36-31, care îi instalează deja pe prima treaptă a clasamentului.

sursă foto: Mircea Roșca – www.ActionFoto.ro

Results

TeamPrima reprizăRezultat final
AHC Potaissa Turda1931
Dinamo București1536

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY