Dinamo câștigă în fața unei echipe decimate a Minaurului

0
3015

Ceea ce trebuia să fie un derby pentru titlu s-a transformat într-un adevărat coșmar pentru băimăreni. Minaur a fost pradă ușoară pentru Dinamo, în condițiile în care a avut doar șapte jucători de câmp, dintre care unul, Mihai, s-a accidentat în minutul 6. Mai mult, Vilovski a strâns din dinți pentru a termina partida, având probleme la spate.

Dinamo s-a impus fără probleme în fața Minaurului, iar care „câinii” au lăsat impresia că nu au jucat la turație maximă. Băimărenii în schimb merită admirația pentru felul în care s-au luptat, având în vedere că Mihai a ieșit accidentat încă din debut, în timp Vilovski a terminat partida cu dureri la spate, fiind în multe momente doar la număr pe teren. Petru Pop a avut la dispoziție un singur jucător la linia de nouă metri, pe Karacic, și a trebuit să joace cu Vilovski, Sabou sau Marta pe post de interi. Diferența de la final a fost de șapte goluri, 35-28, iar Dinamo are, cel puțin până miercuri, un avans de șapte puncte față de locul secund.

Dinamo București-HCM Minaur Baia Mare 35-28 (19-12)
Dinamo București: Makaria, Grigoraș, Irimuș (portari), Vrankovic 8 goluri, Șandru 6, Ragot 4, Asoltanei 4, Cîmpan 4, Diaw 2, Mironescu 2, Băluț 2, Mousavi 2, Zulfic 1, Savenco, Vancea, Mocanu
HCM Minaur: Pop, Tatai, Simulescu (portari), Karacic 12 goluri, Marta 7, Bera 5, Bușecan 2, Vilovski 1, Sabou 1, Mihai
Aruncări de la 7m: 0/0, respectiv 4/4
Eliminări: Diaw, Șandru (2), Vancea, Vrankovic

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY