Dinamo amendată după acțiunile suporterilor, Stamate, Buricea și Rudovic suspendați

0
1492

dinamo-steaua role hartieComisia de Disciplină a avut mult de lucru după ultimele partide disputate în această săptămână. Nu mai puțin de patru jucători au primit sancțiuni după precedentele partide, la fel ca și clubul Dinamo.

În partida dintre HCM Constanța și CSM București, Iulian Stamate și George Buricea au primit cartonașe roșii în ultimul minut de joc, fapt ce a atras suspendări și amenzi din partea Comisiei de Disciplină. Pivotul CSM-ului a primit șase etape de suspendare și o amendă de 1600 lei ca urmare a faptului că a oprit repunerea rapidă a Constanței în secundele de final și că a provocat publicul gazdelor în momentul în care părăsea suprafața de joc. În schimb, extrema campioanei va sta două etape și va trebui să plătească o amendă de 500 lei pentru faptul că l-a bruscat pe Iulian Stamate. Ambii au ispășit câte o etapă de suspendare cu Poli, respectiv Suceava.

Derby-ul dintre Dinamo și Steaua a început cu o întârziere de aproape 10 minute din cauza fanilor clubului gazdă, care au aprins fumigene și au aruncat cu role de hârtie pe terenul de joc. Comisia de Disciplină a FRH a decis ca Dinamo să fie amendată cu suma de 4000 lei din cauza acțiunilor fanilor și deficiență în asigurarea securității. Tot în acest meci, Novica Rudovic a primit cartonașul roșu după ce l-a faultat pe Josip Sandrk în ultimele secunde ale meciului și va sta în meciul cu Dunărea Călărași, dar va plăti și o amendă în valoare de 500 lei.

În fine, la CSM București și Poli Timișoara Marius Novanc a primit cartonașul roșu în urma altercației cu Andrei Santeiu, jucător pe care l-a scuipat. Pivotul echipei bucureștene a primit o amendă de 1000 lei, dar nu va sta nicio etapă.

sursă foto: prosport.ro – Alexandru Hojda

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY