Dinamo a învins la Ploiești și a câștigat sezonul regulat

0
2226

Dinamo București și-a asigurat prima poziție la finalul sezonului regulat grație succesului de la Ploiești, 37-29 (20-14), și așteaptă ziua de sâmbătă pentru a-și afla adversarul din play-off. În sferturi, „câinii” vor întâlni Dunărea Călărași sau Minaur Baia Mare.

Meciul din Sala „Olimpia” n-a reprezentat o problemă pentru Dinamo, care a făcut diferența pe contraatac, marcând multe goluri ușoare. În ceea ce privește echipa prahoveană, dacă jucătorii cu experiență n-au jucat la un nivel ridicat, cei care au evoluat mai puțin în acest sezon au făcut-o, respectiv Hodorogea sau Hoinaru.

CSM Ploiești a avut 4-2 în minutul 7, după un gol al lui Dediu, dar Dinamo a întors rezultatul rapid. Oaspeții au taxat greșelile făcute de elevii lui Dragoș Dobrescu și au trecut la conducere, 5-4, iar până la finalul reprizei scorul a căpătat proporții, pe fondul aceluiași scenariu: multe goluri pe contraatac. A fost 20-14 la finalul primelor 30 de minute, pentru ca în partea a doua diferența să crească până la opt lungimi, 25-17 și 27-19. Ploieștenii au avut momente bune la jumătatea reprizei, au profitat și de o eliminare și au marcat de patru ori consecutiv, 27-23, însă în doar cinci minute Dinamo a încheiat conturile. Vrankovic a dus scorul la 31-24 în minutul 50, rezolvând soarta celor trei puncte. Ultimul eveniment notabil l-a avut în prim-plan pe Mousavi, care a văzut cartonașul roșu pentru un fault în atac, asupra lui Hodorogea, în minutul 59. Partida s-a terminat 37-29 în favoarea dinamoviștilor, care câștigă sezonul regulat cu acest succes.

Results

TeamPrima reprizăRezultat final
CSM Ploiești1429
Dinamo București2037

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY