Dinamo a bifat al 20-lea succes al sezonului

0
1805

După două înfrângeri destul de categorice, Dinamo București dă semne de revenire. „Câinii” au învins pe Poli Timișoara, 32-28, într-un meci în care au apărut totuși destule fluctuații.

Dinamo n-a avut probleme decât pe alocuri în fața bănățenilor. Începutul a fost echilibrat, dar treptat gazdele s-au distanțat, paradele lui Irimuș fiind decisive în acest sens. Dinamo a fost per-total formația superioară în primele 30 de minute, încheiate în favoarea ei, 17-14.

În partea a doua, Timișoara a avut câteva momente bune concretizate și pe tabelă, venite însă pe fondul unui joc cu destule greșeli ale adversarilor. Timofte a apropiat pe Poli la un gol, 20-21, iar Lasica a reușit chiar să egaleze, pe contraatac, 23-23, în minutul 41. Eliodor Voica a simțit momentul slab, a solicitat time-out și și-a reorganizat echipa, iar acest lucru a dat roade. „Câinii” s-au desprins la 28-24, o diferență suficientă în vederea obținerii victoriei. A fost 32-28 la final, iar Dinamo are nevoie de un punct în ultima etapă pentru a câștiga sezonul regulat. În schimb, bănățenii așteaptă ultima rundă pentru a-și afla poziția finală și adversarul din play-off.

Results

TeamPrima reprizăRezultat final
Dinamo București1732
SCM Politehnica Timișoara1428

Dinamo București

SCM Politehnica Timișoara

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY