Dinamo a anunțat încă un transfer! Șandru continuă în tricoul campioanei, Ragot se desparte de „câini”!

0
4427

Dinamo București își continuă campania de achiziții în perspectiva sezonului ce urmează, în care se anunță a fi din nou principala favorită la titlu. „Câinii” au transferat un nou jucător la linia de nouă metri, au prelungit înțelegerea cu Ciprian Șandru, dar s-au despărțit de Pierre Ragot.

Milan Sajin este noul jucător al lui Dinamo București, un inter stânga qatarez de origine sârbă, în vârstă de 24 de ani. Sajin nu se află la prima tentativă de a evolua în România, el fiind prezentat în urmă cu două sezoane de HC Odorhei, însă atunci transferul nu s-a mai putut realiza. Sajin a fost legitimat ultima oară la Metalurg Skopje și evoluează din 2012 pentru naționala Qatarului.

Totodată, Dinamo București a anunțat că a prelungit înțelegerea cu Ciprian Șandru, însă și că se desparte de Pierre Ragot, francezul ce a sosit la campioana României în urmă cu două sezoane.

Dinamo București a ajuns la cinci achiziții în această vară, Vitaly Komogorov, Vadim Gayduchenko, Hugo Descat, Răzvan Gavriloaia și Milan Sajin și a prelungit înțelegerile cu Allahkaram Esteki, Alireza Mousavi, Ștefan Grigoraș, Andrei Savenco și Ciprian Șandru.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY