Din nou remiză, altă câștigătoare! Dinamo merge în semifinale după ce a învins Călărașiul la șapte metri

0
2936

Dunărea Călărași și Dinamo București au oferit unul din cele mai frumoase meciuri ale sezonului masculin. La fel ca și în sezonul trecut, cele două echipe au terminat meciul de la Călărași din play-off la egalitate și a fost nevoie de aruncările de la șapte metri pentru a se stabili câștigătoarea. De data aceasta a fost Dinamo, care s-a impus cu 36-35 (13-18, 31-31), și care merge în penultimul act.

A fost un meci deschis, cu multe realizări și cu răsturnări de scor. Dinamo a controlat primul sfert de oră, a condus cu 9-6 și 10-7, dar a urmat o perioadă fantastică a gazdelor. Până la pauză, Călărașiul se desprindea la un incredibil 18-13, datorită în special unui „parțial” de 6-1 început în minutul 24.

Avantajul elevilor lui Aihan Omer a rezistat doar zece minute. Dinamo a revenit rapid, a egalat la 20 prin Savenco, iar până la final a fost echilibru total, cu mențiunea că Dunărea mai „evadat” o dată între timp, 23-20. Sabin Ignat a fost cel care a împins meciul la aruncările de la șapte metri, 31-31, acolo unde Gavriloaia a deschis seria cu o aruncare în bară, după care, pe rând, Asoltanei, S. Ignat, Zulfic, Vartic, Șandru, Kumogorodsky, Cîmpan, M. Ignat și Ragot au transformat.

„Câinii” merg astfel în semifinale cu 2-0 la general și își așteaptă adversarul din penultimul act, ce se va decide la mijlocul săptămânii viitoare, dintre Steaua și Timișoara.

Results

TeamPrima reprizăRezultat final
AHC Dunărea Călărași1835
Dinamo București1336

AHC Dunărea Călărași

sursă foto: Facebook Dinamo

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY