Diana Puiu s-a înțeles cu HC Zalău

0
2472

diana puiuHC Zalău a perfectat al patrulea transfer din această vară. Diana Puiu, campioană în sezonul trecut cu HCM Baia Mare, și-a dat acordul și va îmbrăca, din sezonul viitor, tricoul Zalăului.

Aflată la final de contract cu HCM Baia Mare, Diana Puiu a decis să-și continue cariera la Zalău, sub comanda lui Gheorghe Tadici. Interul de 24 de ani s-a antrenat deja cu noile sale colege, în această săptămână. „Am venit la Zalău şi ţintim un loc cât mai sus, să prindem un loc de cupă europeană şi să ducem Zalăul cât mai sus. Am venit pentru performanţele mele şi cred că o să am mai mult de câştigat în plan profesional. Pentru orice jucătoare cred că este un plus să lucreze cu domnul Tadici. Sunt optimistă şi am încredere în dânsul şi în fete. Nu pot să dau un pronostic legat de locul pe care îl vom ocupa în viitorul sezon, dar sper să ne clasăm cât mai sus şi să facem o surpriză plăcută.”, a declarat Diana Puiu pentru salajeanul.ro.

Pentru HC Zalău este al patrulea transfer realizat în această vară, după ce Andrada Maior-Pașca, Alexandra Ciunt (ambele HCM Baia Mare) și Adina Cîrligeanu (Știința Bacău).

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY