Dezamăgire mare în tabăra Sebeșului după înfrângerea de la Slobozia: „Mă doare sufletul pentru ele!”

0
1945

HC Alba Sebeș a fost aproape de a realiza surpriza la Slobozia. Echipa antrenată de Alina Șorodoc a pierdut pe final, 22-23, deși a condus în permanență din minutul 27 al partidei.

Cu un lot schimbat față de tur după ce două jucătoare de bază au părăsit echipa, Sebeșul a arătat multă dorință în primul meci al anului. N-a fost suficient, spre dezamăgirea penultimei clasate, care a ratat șansa de a se apropia de locurile ce duc la baraj. „S-au străduit, au avut atitudine. E bine că au conștientizat măcar acum, în al 12-lea ceas. Nu am ce să le reproșez. Le-am spus înainte de meci că au valoare și trebuie să o arate. Per-total, a fost unul din cele mai bune trei jocuri ale noastre. M-a impresionat dorința lor, s-au apărat bine, de mult nu am luat atât de puține goluri. Păcat că nu ne-am bucurat de victorie. Pe final au apărut mici decizii din partea arbitrilor, dar a fost un arbitraj competent, nu ne putem lega de acest lucru.”, ne-a declarat Seviștean Popa, la finalul întâlnirii de la Slobozia. Acesta a remarcat-o pe Iulia Andrei. „Toate au jucat bine, dar un plus pentru Iulia Andrei. A avut un joc eficient, s-a achitat bine de sarcini, e în creștere. Bianca Curmenț a început mai ezitant, am chemat-o puțin pe bancă, lângă mine, i-am spus să se liniștească, iar din minutul 20 a făcut un meci bun.”, a concluzionat directorul tehnic al echipei.

Lacrimi de tristețe

Mai multe din jucătoarele oaspetelor de astăzi nu s-au putut abține la finalul meciului și au izbucnit în lacrimi. „Mă doare sufletul pentru ele. Au pus suflet. Le-am felicitat după meci, unele din ele au plâns de necaz.”, afirmă Seviștean Popa. De asemenea, acesta a lămurit situația băncii tehnice a echipei. „Alina Șorodoc este antrenoarea echipei. Ne consultăm, dar ea decide. Astăzi ea a făcut echipa, eu nu mă bag în treaba asta. Îi dau sugestii, dar este decizia ei dacă le aplică sau nu.”, a încheiat Popa.

În acest moment, HC Alba Sebeș este penultima în clasament, cu patru puncte, șase mai puțin decât Măgura Cisnădie.

sursă foto: absport.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY