Deva încheie turul cu o victorie concludentă. Teodor Rad: „Nu putem să ne luptăm cu morile de vânt”

1
1513

ana maria simionVineri seară, la Deva, Cetate a încheiat prima parte a campionatului cu un succes fără emoții, 34-26 în fața Mureșului. Partida a fost dominată în totalitate de gazde, de la care s-a remarcat Ana-Maria Simion, cu 12 reușite. La final, Teodor Rad, președintele Mureșului, a acuzat arbitrajul cuplului Fînață/Hendrea.

Deva a început tare partida cu ultima clasată și a condus cu 4-0 după primele șase minute și a continuat la fel de bine disputa. În minutul 19, Cetate conducea cu 13-4 și rezolva soarta meciului, oaspetele nereușind decât să se apropie la șase goluri pe tabelă, prima oară cu trei minute înaintea pauzei (16-10). Așadar, Deva obține la final cele trei puncte, 34-26, și termină turul de campionat în afara locurilor de play-off, cu 13 puncte, în timp ce Mureșul rămâne fără punct câștigat.

Teodor Rad, președinte Mureșul Tg. Mureș: „În primele 20 de minute a fost hoție pe față, n-am mai vazut niciodată. Să sperăm că cei care au arbitrat astăzi vor ieși la pensie. Echipa mea a muncit, dar nu poți lupta împotriva altor persoane. Am fost mușcat tot campionatul, e strigător la cer. Vreau să fac o propunere Federației: să ne dea afară din campionat, deranjăm prea mult ! Vrem să facem handbal de performanță, dar nu putem să ne luptăm cu morile de vânt. N-am fost favorizați de arbitrii niciodată, nici nu vrem. Azi a fost măcel. Îi felicit pe cei de la Deva pentru «victorie», noi vom încerca să ne întărim cu 2-3 jucătoare. Publicul mi-a plăcut, îi felicit pe spectatori pentru că s-au comportat frumos.”

CSM Cetate Deva-SC Mureșul Tg. Mureș 34-26 (18-11)
CSM Cetate Deva: Simion 12 goluri, Cartaș 8, Petrinja 6, Krnic 3, Nicu 2, Malac 1, Rusu 1, Din 1
SC Mureșul: Klimek 9 goluri, Moloci 8, Mrkic 4, Serediuc 3, Lazăr 2

1 COMMENT

LEAVE A REPLY