Deși decimată de accidentări, Suceava scoate un punct din deplasarea de la Tg. Jiu

2
1569

suceava-energia 14-15 playoutEnergia Pandurii Tg. Jiu și CSU Suceava au terminat la egalitate, 26-26, într-un meci ce a contat pentru prima etapă a returului play-out-ului Ligii Naționale. Sucevenii au egalat o singură dată în acest meci, chiar în ultimul minut, deși au fost conduși la șapte goluri pe finalul primei reprize.

Suceava a mers la Tg. Jiu fără Bursuc, Popovici, Trifkovic, Burlacu și Gavrilovic, toți accidentați, dar chiar și în aceste condiții studenții au obținut o remiză. Energia a avut un avantaj de două goluri după primul sfert de oră, 8-6, majorat în urma a trei goluri consecutive, în cinci minute: 11-6. Cu trei minute înainte de final, gorjenii se desprindeau la șapte goluri, 15-8, însă Suceava a continuat să creadă în șansa ei.

În minutul 46, Energia conducea cu 22-16, dar finalul a aparținut oaspeților. Suceava s-a apropiat în doar trei minute la două goluri, 22-20, iar în ultimul minut a reușit să egaleze la 26, deși cu 29 de secunde înainte de final Liviu Andrieș ceruse timp de odihnă pentru echipa sa, care se afla în superioritate. Mai mult, Suceava putea obține miraculos toate cele trei puncte, având posesia în ultimele opt secunde ale meciului, însă n-a putut găsi drumul către gol. Cu această remiză, cele două echipe își păstrează pozițiile din clasament, Energia având 16 puncte acum, iar Suceava 14, în timp ce Steaua este ultima, cu 12.

Energia Pandurii Tg. Jiu-CSU Suceava 26-26 (15-11)
Energia Pandurii Tg. Jiu: Acatrinei 7 goluri, Sifre 5, Kekezovic 5, Dragnea 3, Mota 2, Stoica 2, Giotoiu 1, Stankevicius 1
CSU Suceava: Târzioru 9 goluri, Sandu 6, Davidovic 4, Petrea 2, Preda 2, Tcaciuc 1, Aldica 1, Costea 1
Aruncări de la 7m: 9/5, respectiv 7/2
Eliminări: 4 x 2 min., respectiv 3 x 2 min.

2 COMMENTS

    • Au pierdut meciul cu Energia din sezonul regulat la masa verde, 0-10, si au fost penalizati cu un punct

LEAVE A REPLY