Derby-ul rundei are loc în capitală » Ovidiu Mihăilă: „Constanța vine după o serie de rezultate bune, dar și noi creștem de la meci la meci”

0
1050

csmb-energia 14-15 campionatUna din cele mai importante partide ale finalului de sezon va avea loc vineri seară, în Sala „Rapid” din București, între CSM București și HCM Constanța. Aflate în luptă directă pentru un loc cât mai bun în clasament, niciuna din cele două formații nu-și permite să facă vreun pas greșit.

Învingătoare în tur, pe terenul campioanei, CSM București speră să dea lovitura încă o dată în fața celei mai în formă echipe din Liga Națională. Ovidiu Mihăilă se așteaptă însă la o misiune extrem de grea. „Este un meci extrem de important pentru ambele echipe. Echipa care câștigă, sperăm să fim noi, are o șansă mare la primele trei locuri. Constanța vine după o serie de rezultate bune, dar și noi creștem de la meci la meci, avem atitudinea din tur. Va trebui să jucăm exact pentru că întâlnim campioana României, în ciuda faptului că au avut destule probleme în acest sezon. CSM București s-a autodepășit în acest sezon, avem o echipă cu jucători tineri și cu jucători cu experiență care sperăm ca în doi, trei ani să facă performanță și în Europa. Așteptăm oamenii lângă noi, avem nevoie de ei în tribună.”, ne-a declarat antrenorul CSM-ului.

Bozo Rudic și Ovidiu Mihăilă nu se vor putea baza în continuare pe Marko Simovic, dar în schimb suedezul Pal Wetterbrandt a revenit în lot. „Wetterbrandt nu este 100% din punct de vedere fizic, dar va putea intra să ne ajute în anumite momente. În rest, băieții stau bine fizic și mental și așteptăm meciul cu încredere.”, a concluzionat Ovidiu Mihăilă.

Partida dintre CSM București și HCM Constanța va avea loc vineri, de la ora 18:30, și va fi transmisă de Digisport.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY