Derby pentru primul loc, la Chiajna! „Știm cu toții, e cel mai important meci al României!”

0
2313

Eternul derby programat duminică seară, la Chiajna, se anunță a fi cel mai încins din ultimii ani. Steaua și Dinamo, primele două clasate înaintea startului etapei, se află față în față într-o partidă pe care niciuna din cele două formații nu concepe să o piardă.

Steaua vine după o înfrângere greu de digerat la Călărași, într-o partidă în care a condus la nouă goluri. Steliștii au dat însă uitării eșecului de săptămâna trecută și se concentrează doar pe meciul cu Dinamo, iar cu o victorie ar reveni pe prima poziție a clasamentului. „Nu ne vom gândi ca e un meci diferit față de celelalte din campionat. Noi jucăm fiecare meci la victorie și sper ca în final noi ne vom bucura. Respectăm Dinamo, la fel ca și pe restul adversarilor, și vom face totul pentru a câștiga. În ultimul meci am făcut câteva prostii pe care sper că nu le vom repeta cu Dinamo. După ce pierzi un meci precum cel de la Călărași, ești mai motivat să câștigi partida următoare și să revii pe drumul cel bun. Dacă am fi câștigat la Călărași, nu ne-am fi amintit nimic din ce a fost acolo, dar când pierzi în maniera asta îți vin în minte lucruri de pe parcursul partidei.”, ne-a declarat Stefan Vujic, centrul Stelei și cel mai bun marcator al echipei de până acum. Croatul se va afla la primul derby Steaua-Dinamo și așteaptă sprijinul fanilor la Chiajna. „Băieții mi-au spus, e un meci special. Am jucat multe meciuri grele în trecut, am experiență în astfel de meciuri. Nu e însă nimic schimbat, tot trei puncte se obțin. Dacă vom câștiga, vom fi un pas mai aproape de play-off. Așteptăm suporterii, e mai ușor când îi ai în spate, ei sunt al optulea jucător.”, spune Vujic,

Dinamo merge la Chiajna la doar trei zile de la înfrângerea fără drept de apel de pe teren propriu cu Skjern, 23-36. „Câinii”, prin vocea lui Alireza Mousavi, nu vor să piardă prima poziție în clasament și vor să demonstreze că partida cu Skjern a fost doar un accident. „Știm cu toții, e cel mai important meci al României. Va fi un meci greu, toată galeria vrea să câștigăm acest meci. Trebuie să trecem peste meciurile din Liga Campionilor, pentru noi s-a încheiat această competiție, nu mai avem șanse la calificare. Trebuie să arătăm că nu aceasta este fața lui Dinamo, să demonstrăm fanilor că suntem o echipă bună. Vom da totul pentru o victorie duminică, trebuie să ne concentrăm pentru că nu vrem să pierdem primul loc în clasament.”, ne-a spus pivotul iranian al lui Dinamo.

Partida va avea loc de la ora 20:00, la Chiajna, și va fi transmisă de Digisport 3. Un bilet pentru acest meci costă 10 lei, iar tichetele vor fi disponibile la intrarea în sală.

sursă foto: Facebook CSA Steaua București

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY