Derby incheiat nedecis

1
1356

minaur-dinamo 15-16HCM Minaur Baia Mare si Dinamo Bucuresti au incheiat la egalitate, 23-23 (14-9), partida din prima etapa a Ligii Nationale de handbal. Baimarenii au inceput meciul foarte bine, dar finalul partidei a apartinut oaspetilor, care au profitat de inferioritatea numerica a echipei gazda si au revenit in meci, reusind sa obtina o remiza.


Baimarenii au jucat foarte bine in prima repriza, reusind sa fie eficace in defensiva si extrem de exacti in atac, acolo unde Ivancsik, Aflitulin si Ramba au reusit goluri spectaculoase. Inca din minutul 14 minauristii s-au distantat la 3 goluri (6-3), reusind sa intre la vestiare cu un avantaj confortabil, de 5 goluri (14-9). 

Repriza secunda a fost una extrem de echilibrata, ambele echipe luptand din rasputeri pentru victorie. Dinamovistii au revenit extrem de motivati de la vestiare si au reusit sa recupereze din diferenta, dar momentul cheie al meciului a fost in minutul 50. Cu un om in minus pe teren, Minaur a ramas in doar 4 jucatori dupa ce Tatai, dar si tehnicianul Lars au reactionat in urma unei decizii a arbitrilor Stark-Stefan si au fost eliminati pentru proteste. 

Dinamovistii au reusit sa egaleze, iar baimarenii au ratat si ultimul atac, consfintind rezultatul final al meciului, 23-23.

HCM Minaur Baia Mare-Dinamo Bucuresti 23-23 (14-9)
HCM Minaur Baia Mare: Tatai, Pop (portari), Ivancsik 5 goluri (1 din 7m), Vilovski 5, Afiltulin 4 (1 din 7m), Bera 4, Ramba 3, Fotache 1, Karacic 1, Ghita, Sadoveac, Sabou, Ostroushko
Dinamo Bucuresti: Grigoras, Irimus (portari), Sandru 5 goluri, Vrankovic 5, Ragot 4 (3 din 7m), Mironescu 4, Balut 4, Mousavi 1, Rapciuga, Diaw, Cimpan, Mocanu
Aruncari de la 7m: 3/2, respectiv 4/3
Eliminari: 7 x 2 min., respectiv 1 x 2 min.

sursa text: emm.ro
sursa foto: minaur.ro

1 COMMENT

  1. Ce se intampla cu Mirko Milasevic? Stiu ca a semnat un contract cu Dinamo si a jucat la turneul din Macedonia.

LEAVE A REPLY