Derby de tradiție la Chiajna, Steaua-Minaur: „Nu vom ceda niciun centimetru de teren fără luptă !”

0
1449

Andrei Grasu,Marko PejovicDuminică, de la ora 15:15, la Chiajna are loc un derby de tradiție din handbalul masculin românesc, CSA Steaua Alexandrion București-HCM Minaur Baia Mare. Cele două echipe au stări de spirit diferite, Steaua fiind lider, în timp ce campioana are un singur punct adunat.

După trei succese, cu Potaissa Turda, Poli Timișoara și CSM Ploiești, Steaua s-a instalat pe primul loc al Ligii Naționale, ceea ce oferă echipei lui Ovidiu Mihăilă un moral bun înaintea duelului cu campioana. „E clar că avem încredere mare în noi, știm că avem capacitatea de a câștiga acest meci. Știm că întâlnim campioana de anul trecut, dar nu vom ceda niciun centimetru de teren fără luptă ! Ne vom bate pentru fiecare minge ! Mă așteptam la un început mai bun de sezon pentru Minaur. Se vede că nu e echipa de anul trecut, comunicarea între jucători este dificilă, dar noi nu ne gândim deloc la asta. Suntem gata 100% pentru meci, așteptăm victoria, mai ales că jucăm acasă. Cu oricine jucăm trebuie să ne batem pentru fiecare minge și să câștigăm.”, a declarat Martin Johansson, înaintea acestui meci.

De partea cealaltă, Minaur are un singur punct în trei etape, după remiza cu Dinamo din prima etapă. Băimărenii au cedat în ultimele meciuri clar, la Odorhei și acasă cu CSM București și nu se vor baza pe serviciile lui Tatai și Pribanic, accidentați. „Vom întâlni o echipă bună, cu un moral bun, nouă față de anul trecut, pe care o învinsesem tur-retur. Consider că va fi un meci greu, mai ales în condițiile în care venim două înfrângeri, iar ei după trei victorii. Vom face tot posibilul să luăm cele trei puncte la Baia Mare. Sperăm să jucăm un handbal de o calitate mai bună decât am arătat-o în ultimele două partide, iar dacă vom face asta, avem șanse mari să câștigăm.”, ne-a spus Marius Sadoveac înaintea duelului cu Steaua.

Partida dintre CSA Steaua Alexandrion București și HCM Minaur Baia Mare va avea loc duminică, de la ora 15:15, în Sala „Concordia” Chiajna, și va fi transmisă de Digisport. Intrarea este liberă.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY