Derby de tradiție astăzi în capitală

0
1665

minaur-steaua 14-15Meciul dintre Steaua și Minaur a început să readucă aminte din acest sezon de rivalitatea din trecut. Cele două formații de tradiție se întâlnesc astăzi, în prima etapă a returului, la București, într-un meci care o poate duce pe Steaua cel puțin două poziții mai sus în clasament.

Steaua va aborda însă acest meci fără interul dreapta Salinas, plecat în continuare cu echipa națională a statului Chile. Andrei Cian, managerul secției de handbal, se așteaptă la un meci greu în această seară. „Este un meci destul de dificil, nu știu în ce perioadă în prindem pe Minaur, au și ei o serie destul de neagră, cu patru înfrângeri în ultimele cinci meciuri. Avem nevoie de victorie, depinde însă de forma de moment, sper că o să conteze faptul că vom juca acasă și vrem să mergem către primele locuri.”, ne-a declarat acesta. În cazul unei victorii, Steaua va urca cel puțin două poziții în clasament la finalul etapei, însă chiar și așa managerul echipei ne declară că lupta pentru play-off este în continuare strânsă. „La cum se joacă, important e să aduni puncte. Încă de play-off nu e asigurat, cred că Turda o să înceapă să-și revină, va avea un cuvânt important, Poli la fel.”, a concluzionat Andrei Cian.

Partida dintre CSA Steaua Alexandrion București și HCM Minaur Baia Mare va avea loc joi, de la ora 20:00, în Sala „Apollo” din București, și va fi transmisă de Digisport. Prețul unui bilet este de 10 lei.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY