Demonstrație de forță în Polonia!

0
2195

CSM București a învins categoric formația poloneză Vistal Gdynia, cu scorul de 34-23 (18-9), miercuri seara, în deplasare, într-un meci din Grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin.

Campioana României a câștigat la pas meciul din Polonia, după ce a fost condusă cu 3-1 în min. 5. CSMB avea un avans de nouă goluri la pauză, 18-9, iar în partea secundă diferența maximă de pe tabelă a fost de 11 goluri. Gazdele s-au apropiat la 7 goluri (20-27, min. 52) după o perioadă de relaxare a ”tigroaicelor”, însă antrenoarea Helle Thomsen și-a certat jucătoarele la un timeout și în final CSM a câștigat cu 34-23.

Cristina Neagu a fost cea mai bună marcatoare a CSM-ului, cu 12 goluri. Pentru formația bucureșteană au mai punctat Nathalie Hagman 3 goluri, Aneta Udriștioiu 2, Marit Frafjord 2, Isabelle Gullden 2, Iulia Curea 2, Bianca Bazaliu 2, Oana Manea 2, Amanda Kurtovic 2, Gnonsiane Niombla 2, Majda Mehemedovic 2, Line Jorgensen 1.

Pentru Vistal Gdynia au înscris Paulina Uscinowicz 7 goluri, Katarzyna Janiszewska 3, Natalia Kowalczyk 3, Aleksandra Zych 2, Joanna Szarawaga 2, Patrycja Kulwinska 2, Aneta Labuda 1, Kinga Gutkowska 1, Patricia Matieli Machado 1, Jagoda Blaszkowska 1.

Polonezele au ratat trei aruncări de la 7 metri, iar CSM București una (Gullden).

Au arbitrat rusoaicele Victoria Alpaidze și Tatiana Berezkina, iar delegat EHF a fost bulgăroaica Rosița Dimkova.

CSMB, după 30-18 cu RK Krim Mercator Ljubljana și 34-23 cu Vistal Gdynia, va juca următorul meci în deplasare cu formația daneză NFH — Nykoebing Falster Handboldklub, pe 22 octombrie.

AGERPRES (editor: Mihai Țenea, editor online: Adrian Dădârlat)

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY