Deja-vu » Potaissa a învins Energia pentru a treia oară la limită în ultimele patru întâlnirii de pe teren propriu

0
1199

potaissa-energia 14-15Potaissa Turda a debutat cu dreptul în noul sezon competițional, 27-26 cu Energia Pandurii Tg. Jiu. Pentru ardeleni, este a treia victorie la limită din totalul de patru meciuri directe în fața Energiei, pe teren propriu.

Medaliata cu bronz din sezonul trecut a avut o primă repriză mai puțin reușită, în care Energia a condus în permanență și a intrat la cabine cu un avantaj de două goluri (16-14). În partea a doua, turdenii au ieșit mai motivați și au întors rapid scorul, în șase minute, iar până la final nu au mai cedat inițiativa. Szopka, Adomnicăi și Dediu au ieșit la rampă într-un meci în care Energia s-a apropiat la un singur gol, dar nu a avut timp pentru a scoate o remiză.

Flaviu Sâsâeac, președinte Potaissa Turda: „Am început meciul timorați, am avut multe greșeli tehnice. Am avut și probleme de lot, pentru că ambii centri au fost accidentați și nu au putut să se pregătească pentru acest meci. În plus, l-am pierdut și pe Savic în prima repriză, accidentat la umăr. Nu am reușit să dezvoltăm un joc combinativ, drept dovadă am înscris abia în minutul 25 primul gol de pe semicerc, iar acela a venit pe contraatac. În repriza a doua ne-am revenit, am primit în 20 de minute cinci goluri. Adversarul a fost foarte bine pregătit, Energia are jucători foarte buni, am putut vedea un Kekezovic de mare valoare. Le-a lipsit Mota, nu prea le-a mers linia de nouă metri și asta ne-a avantajat pe noi. Nu ne mulțumește jocul, ne mulțumește rezultatul. Ne pregătim pentru meciul cu Steaua, o echipă ce vizează locurile 4-6. Mergem la un meci foarte, foarte greu, vrem să mai reparăm din greșeli.”

Potaissa Turda-Energia Pandurii Tg. Jiu 27-26 (14-16)
Potaissa Turda: Szopka, Varo (portari), Dediu 10 goluri, Adomnicăi 6, Cîmpan 3, Lazăr 2, Marian 2, Ştef 2, Liberţ 1, Mureşan 1, Pavel, Savic, Rogoz, Cântec, Alisie, Ignat
Energia Pandurii Tg. Jiu: Şelaru, Antonaru (portari), Keketovic 7 goluri, Acatrinei 6, Apolzan 4, Giotoiu 4, Dinescu 3, Dragnea 2, Enache, Stankevicius, Halasz, Rodrigues, Popescu, B. Mănescu, Ilieş
Aruncări de la 7m: 4/2, respectiv 4/3
Eliminări: 5 x 2 min., respectiv 6 x 2 min.

sursă foto: turdalive.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY