Decisiv în semifinala Dinamo-Constanța, după un meci secund în care am avut de toate!

0
2934

HC Dobrogea Sud Constanța a restabilit echilibrul în semifinala cu Dinamo, după ce a câștigat meciul secund cu 27-25 (15-13), pe teren propriu. A fost un meci cu foarte multă tensiune, în care Nikolic, Mousavi și Mironescu au văzut cartonașul roșu și întrerupt din cauza incidentelor din peluza ocupată de suporterii dinamoviști.

Așadar, prima finalistă a Ligii Naționale se va decide pe 13 mai, când va avea loc decisivul dintre cele două echipe, în Sala „Dinamo”. La Constanța am avut un meci spectaculos, în care Dane a adunat 19 intervenții, dar și unul în care Nikolic, Mousavi și Mironescu au părăsit mai devreme terenul de joc, trimiși la cabine de cei doi arbitri. Cu Dalibor Cutura în zi de grație, autor a nouă goluri, Constanța a preluat inițiativa în a doua parte a reprizei secunde și nu a scăpat din mână victoria. Partida a fost întreruptă cu un minut și jumătate înainte de final, din cauza incidentelor dintre fanii dinamoviști și firma de securitate prezentă la meci.

Tot ieri, în play-off, AHC Dunărea Călărași și Politehnica Timișoara au restabilit egalitatea în seriile cu HC Odorhei și HC Vaslui. Rezultatele de ieri din play-off (click pe scor pentru marcatori):

sursă foto: Facebook HC Dobrogea Sud Constanta

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY