Debut perfect de an pentru Vâlcea

0
1271

muresul-valcea 14-15HCM Rm. Vâlcea a început perfect anul 2015, cu o victorie la opt goluri în fața celor de la CSM Unirea Slobozia, luându-și în același timp revanșa pentru înfrângerea din tur, la limită.

Meciul de la Vâlcea a curs într-o singură direcție, gazdele fiind în control total la prima reprezentanție în fața fanilor din 2015. Slobozia a ținut pasul aproape 20 de minute (8-7), însă a condus o singură dată, chiar în debut, 1-0, după care elevele lui Dumitru Muși s-au desprins și au intrat la cabine cu un avantaj liniștitor, 14-9.

Partea a doua a fost asemănătoare, cu Vâlcea în prim-plan, care a stabilit cea mai mare diferență, de nouă goluri în minutul 37, 20-11. Până la final nu s-a mai întâmplat nimic notabil, iar formația din Zăvoi obține un succes extrem de important în lupta pentru un loc în play-off.

Toma Pleșa, președinte HCM Rm. Vâlcea: „Era un meci pe care trebuia neapărat să-l câștigăm, în vederea ocupării unui loc în play-off. Cel mai bucuros sunt de atmosfera din echipă. Aștept cu mare interes returul, m-a încântat echipa, s-a format o familie în sfârșit. Slobozia mi s-a părut puțin apatică față de ce văzusem la Brașov, n-a avut aceeași viteză în joc. Ne-a ajutat astăzi puțin mai mult apărarea.”

Dumitru Muși, antrenor HCM Rm. Vâlcea: „A fost un meci bun, suntem în progres față de ce am arătat până acum. Îmi place să cred că avem un plus față prima parte a campionatului, a crescut responsabilitatea. Sunt mulțumit de joc, a fost o perioadă grea, fetele au reacționat extrem de bine, a apărut plăcerea de a juca handbal. Îmi doresc să creștem în valoare atât individual, cât și ca echipă și vor apărea și rezultatele.”

Liviu Paraschiv, antrenor CSM Unirea Slobozia: „A fost un meci dominat din minutul 1 până în minutul 60 de HCM. Am prins o zi slăbuță, rezultatul e normal. Când pierzi la opt goluri nu mai ai ce să zici. Victoria este meritată, s-au dăruit, au jucat mai bine, mai ales faza de apărare.”

HCM Rm. Vâlcea-CSM Unirea Slobozia 27-19 (14-9)
HCM Rm. Vâlcea: Băbeanu, Sîntămărean (portari), Daria 8 goluri, Luca 6, Bădiță 4, Adespii 3, Vădineanu 3, Stoica 2, Andrei 1, Craiu, Correia, Stoicănescu, Chirilă
CSM Unirea Slobozia: Martin, Nica (portari), Moroianu 8 goluri, Băcăoanu 3, Nica 3, Carabulea 3, Gavrilă 1, Drăguț 1, Pavăl, Grigoraș, Urse, Dăscălete, Drăgan, Simion, Stănciulescu
Aruncări de la 7m: 2/2, respectiv 7/7
Eliminări: 4 x 2 min., respectiv 3 x 2 min.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY