Debut fantastic pentru Vâlcea în Main Round! CSM București, eșec usturător în Ungaria

0
590

Cele două reprezentante ale României în Liga Campionilor, SCM Râmnicu Vâlcea și CSM București, au debutat sâmbătă în Main Round-ul Ligii Campionilor. Campioana a trecut categoric de Krim Mercator, 31-16, în timp ce CSM București a pierdut categoric la Erd cu Ferencvaros, 23-33.

SCM Râmnicu Vâlcea a urcat pe locul 4 în clasamentul grupei, după ce a învins cu 31-16 pe RK Krim Mercator, pe teren propriu. A fost, așa cum o arată și scorul, o victorie extrem de categorică, chiar dacă Florin Pera nu s-a bazat pe Yuliya Dumanska, accidentată. Pentru Vâlcea urmează un meci la fel de important, cu Savehof, în deplasare. Au evoluat pentru Vâlcea Ciucă, Batinovic (portari), Glibko 9 goluri, Gonzalez 5, Lopez 4, Elghaoui 3, Fernandez 3, Zamfirescu 2, Da Silva 1, Băcăoanu 1, Norgaard 1, Marin 1, Liscevic 1, Trifunovic, Florica, Badea.

CSM București a făcut cel mai slab meci european din ultimii ani și a pierdut la Erd, 23-33, în fața lui Ferencvaros. Vicecampioana nu a contat în niciun moment în disputa din Ungaria, iar FTC a avut inclusiv un avantaj de 14 goluri. CSM se află acum într-o postură dificilă și este nevoită să învingă pe Metz duminică, la București.

Pentru CSMB au evoluat Ion, Dedu, Grubisic (portari), Neagu 7 goluri, Lekic 6, Pintea 4, Cvijic 3, Curea 2, Torstensson 1, Perianu, Klikovac, Omoregie, Marin, Vâlcan, Jipa, Grbic.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY