Debut dramatic de finală!

0
1494

Campioana Dinamo a făcut un pas uriaș spre apărarea trofeului cucerit anul trecut, după 24-23 (13-12), în primul meci al seriei cu CSM București. A fost o victorie dramatică, obținută în ultima secundă, printr-un gol semnat de Alexandru Asoltanei, singurul al său din meci de altfel.

Fără Marijanac și Șomlea, absenți, CSM București a abordat partida în totalitate cu trei interi la linia de nouă metri. Iar tactica se putea dovedi câștigătoare, în condițiile în care Milosevic, Bernatonis, Saurina și Aslanian au marcat în total, din acțiune, 14 goluri dintr-un total de 19.

Dinamo a avut însă un start de meci mai convingător, a părut că nu va avea probleme în a se impune, dar s-a lovit de o defensivă destul de solidă a oaspeților. CSM-ul a reușit să revină în meci și să intre la cabine cu un deficit de doar un gol, deși fusese 7-4 la jumătatea reprizei.

Rolurile s-au inversat la reluare, în condițiile în care CSM-ul a început mai bine și a părut că pune stăpânire pe joc. S-a făcut 15-17 în minutul 39, însă în doar șase minute situația s-a schimbat încă o dată pe tabelă, după trei reușite ale lui Bera, A. Esteki și S. Esteki. S-a mers cap la cap până la final, iar secundele de final au fost dramatice, cu Krsto Milosevic ratând ocazia de a marca golul victoriei, cu șase secunde înainte de final. În aceste condiții, erou a devenit Alexandru Asoltanei, care l-a învins pe Blazevic cu o aruncare din inter dreapta, în diagonală, și a adus avantaj „câinilor” în finală.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY