Danubius Galați se pregătește pentru primul eșalon

0
1434

danubius galati echipaOcupanta locul trei de la turneul de baraj disputat la finalul sezonului, CSU Danubius Galați, se pregătește pentru noul sezon al Ligii Naționale de handbal masculin. Echipa profită de retragerile Științei Bacău și a Constanței și a acceptat propunerea de a juca în prima ligă.

Echipa s-a reunit în această săptămână, fără prea multe noutăți. Până acum, cu Danubius Galați nu a semnat niciun jucător, însă foarte aproape de nou-promovată se află Bogdan Fuică (Dinamo București), Răzvan Drenceanu și Alexandru Mustață (ambii HC Argeș Pitești). La capitolul despărțiri, la Danubius nu vor mai continua Valentin Anton și Tiberiu Moldovanu, ale căror împrumuturi, de la HC Vaslui, au expirat, Cristian Șavlovschi și Viorel Bursuc.

Despre întoarcerea Galațiului în Liga Națională după 13 ani, Mihai Pantea, președintele clubului, ne-a declarat: „E o mândrie, nu sunt prea multe echipe studențești în prima ligă în România. Până la urmă, e munca băieților, le-am promis că dacă vom termina pe locul trei la baraj vom merge în Liga Națională. Un an de zile jucăm, nu va păți nimeni nimic.”.

Momentan, Danubius Galați nu și-a aflat programul competițional, astfel că în prima etapă adversară va fi fie Dunărea Călărași, fie HC Adrian Petrea.

sursă foto: monitoruldegalati.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY