Daniel Georgescu, președinte Dinamo: „Ora 17:30 e cea mai apropiată de ora jocului”

0
2525

dinamo 14-15 echipaÎntre Dinamo București și Potaissa Turda s-a născut pe nesimțite o rivalitate ce va dura, probabil, mult timp de acum înainte. Daniel Georgescu, președintele lui Dinamo, a replicat în urma declarațiilor făcute în cursul zilei de ieri de omologul său de la Turda.

Turda a solicitat o poziție de antrenament, iar conducerea lui Dinamo a oferit ardelenilor o oră, de la 17:30, în ziua meciului, fapt ce i-a deranjat pe aceștia. Daniel Georgescu, președintele lui Dinamo, afirmă: „Vis-a-vis de partida Dinamo-Potaissa, vreau să îi dau o replică ilustrului meu omolog care este și avocat. În adresă ne-a fost solicitată o oră cât mai apropiată de ora meciului, iar cum partida începe la ora 20:00 și echipele ies la încălzire la 18:30, cea mai apropiată oră era 17:30. Dacă nu știe să facă o adresă, să stea în banca lui și să nu mai inflameze spiritele, așa cum a făcut-o acum cinci luni.”.

Legat de partidă, Daniel Georgescu este de părere că Dinamo va avea o misiune dificilă, având în vedere că are patru accidentați. „Ne așteaptă un meci greu, ambele am pornit cu stângul, au alte așteptări. Problema este cine se trezește mai repede. Stăm mai bine valoric, dar avem patru titulari accidentați, Diaw, Vrankovic, Rydergard și Mironescu. N-am putut să aliniem până acum cea mai bună echipă, dar asta e, ne ducem crucea. Sper să ne trezim cât mai repede, să nu punem în pericol obiectivul, locurile 1-3.”, spune președintele lui Dinamo. Dacă Mironescu nu a evoluat deloc în acest sezon, Rydergard s-a operat de curând la cartilagiile genunchiului stâng și va absenta aproximativ șase luni de zile. De asemenea, Diaw are fractură de stres la metatarsianul cinci, acolo unde s-a accidentat în pregătiri, la Suceava, în timp ce Vrankovic are micro-ruptură fibrilară la cotul stâng.

Cei doi arbitri ai partidei sunt internaționalii Bogdan Stark și Romeo Ștefan, pe care Dinamo i-a criticat în urmă cu cinci luni, după înfrângerea din fața Turzii din play-off. „Legat de arbitraj, sunt aceiași care ne-au arbitrat în meciul doi de la Turda. Nu mi se pare normal, Turda a fost arbitrată de multe ori de ei, noi, de când sunt eu, de două, maxim trei ori. Nu zic că influențează rezultatul, ci că Turda le cunoaște maniera de arbitraj și se poate adapta mai repede. Sper să dea dovadă de profesionalism și calitatea arbitrajului să fie cea de la nivel internațional.”, a concluzionat Daniel Georgescu.

Partida dintre Dinamo București și Potaissa Turda va avea loc miercuri, de la ora 20:00, în Sala „Dinamo”, și va fi transmisă de Digisport.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY