Daniel Georgescu îi răspunde lui Vlad Caba: „Îl invit să probeze cele declarate”

5
8932

După ce Vlad Caba și-a exprimat opinia față de evenimentele petrecute în partida HC Odorhei-Dinamo București, a venit rândul vicepreședintelui Federației Române de Handbal, Daniel Georgescu, să vorbească.

Vlad Caba a afirmat după meciul pierdut cu Dinamo că nu înțelege duplicitatea lui Daniel Georgescu și că acesta încurajează niște nereguli. Vicepreședintele Federației Române de Handbal a replicat la declarația antrenorului Odorheiului. „Din momentul în care am fost ales vicepreședinte FRH în orice sală de sport din România și nu numai, unde se desfășoară un eveniment handbalistic, am calitatea de vicepreședinte. Totodată cu intrarea mea în sală capăt și statut de spectator, lucru pe care credeam că-l cunoaște. Ca o paranteză, când am intrat în sală, domnul Istvan Gyori m-a invitat să servesc o cafea, o apă la protocol și cred că m-a invitat în calitatea de vicepreședinte, nu de spectator. Vis-a-vis de evenimentele de la Odorhei, îl invit pe domnul Caba la comisiile de spectalitate ale FRH să probeze cele declarate, cum că aș încuraja nereguli și în același timp în anunț pe această cale că în caz contrar va suporta gravitatea afirmațiilor sale. De asemenea, îl mai invit să studieze mai în amănunt regulamentele Federației Române de Handbal și totodată ale EHF și IHF. M-aș fi bucurat să fi avut o ieșire de genul acesta atunci când jucătorii dumnealui, din diverse motive, nu s-au prezentat la acțiunile loturilor naționale. Din punctul meu de vedere, echipa națională nu se refuză și vreau să înțeleagă că cluburile nu pot exista fără Federație, iar Federația nu poate exista fără cluburi. Aș fi vrut de asemenea, în calitatea pe care o are în cadrul clubului din Odorhei, ca în momentul în care galeria a început să strige «România, România» și a arătat gesturi obscene, să fi luat atitudine ca român și să potolească această manifestație. Îi urez succes în continuare în calitatea de antrenor pe care o desfășoară.”, ne-a declarat Daniel Georgescu.

Dinamo București s-a impus miercuri seară la Odorhei, scor 38-34 (19-14), și s-a desprins la nouă puncte de ocupanta locului secund, CSM București.

5 COMMENTS

  1. M-am interesat dupa Regulamentul FRH: Inainte de meci si Antrenorii echipelor trebuie sa aiba viza medicala in regula. Altfel meciul nu se poate incepe. La momentul inceperii meciului antrenorii de la Dinamo au avut aceste vize medicale expirate, deci nu a fost un nici un antrenor de la Dinamo cu acte in regula care sa aiba posibilitatea sa fie prezenta pe banca de rezerve. Dupa cum se stie nici un meci nu se poate incepe fara antrenor pe banca. In contrariu cu aceasta Observatorul a dat drum la meci. Nu stim dupa ce regulament si-a permis dansul sa lase ca meciul sa se incepe. In nici un caz conform regulamentului FRH. Iar in minutul 24 Antrenorii de la Dinamo fara viza medicala la zi (ei au sezut pana atunci in spatele jucatorilor in primul rand ca “simpli spectatori” dand indicatii si de acolo) au sarit pancarda si au sezut pe banca de rezerve, pentru ca “le-a sosit” Viza medicala. Din cauza acestor nereguli s-au suparat spectatorii si au strigat “Romania” pentru ca din pacate lucruri ca astea numai in Romania se poate intampla din cauza unori oameni de la Dinamo care inca se cred in comunism si cred ca fac ce vor. Deci asta e purul adevar despre ce sa intamplat la Odorheiu Secuiesc, Domnule Georgescu ! Cum se poate asa ceva ?

  2. Georgescule! Caba n-are ce sa-ti demonstreze TIE sau altora ca tine ABSOLUT NIMIC! Tot ce a declarat a fost absolut normal (avond in vedere “faptele de arme” ale dinamovistilor la Odorhei, inainte de meci), fara nici un fel de jigniri sau atacuri la persoana, atit de obisnuite in ziua de azi in ROMANIA! Un antrenor care nu stie ca i-a expirat viza inseaamna ca habar n-are pe ce lume traieste si ar fi bine sa fie pedepsit, poate chiar dat afara! Voi dinamovistii, sunteti mai cu “doua perechi” de cind v-au infiintat prietenii si sustinatorii sovieticilor! Vai de handbalul romanesc cu oameni ca tine, Georgescule! Dupa Paleu-Piatra Neamt, Constantinescu-Constanta sau Cazacu -Steaua, acum vine Dinamo- Georgescu!!!!!!!!Jenant!!!!!!!!!!!!!Si FRH baga capul in nisip, ca strutul!

  3. Mai escrocule international nu te mai lega de Caba…voi umblati numai cu prostii….la Calarasi ati venit cu arbitri sa ne furati! Cum vine asta…vice la federatie si presedinte de club? Doar borcea era asa si vezi unde a ajuns…acolo ti-e locul si tie hotomanule!

LEAVE A REPLY